Schrijf in Login

Clubwedstrijd Veerse Meer Paasrace

 


Maandag 21 april is de tweede wedstrijd van het nieuwe wedstrijdzeizoen op het Veerse Meer. De wedstrijd wordt georganiseerd door Kurt Debbaut en Bernard Becue  en je kunt je  nu al INSCHRIJVEN. Inmiddels zijn er  de volgende DEELNEMERS.

A-klasse evenement in Muiderzand

 


Na één wedstrijddag staat Jaap Straakenbroek op een vierde en Erwin Kerstens op een vijfde plaats.
TUSSENSTAND

Foto's eerste clubwedstrijd 13 april

 


Erwin Kerstens bewijst al vroeg in  het seizoen zijn goede vorm door beide manches te winnen!


Uitslag 

Jeugd zeilt clubwedstrijd mee

 


Afgelopen zondag hebben we iets nieuws geprobeerd: de jeugdtraining combineren met een clubwedstrijd. Zo krijgt de jeugd de kans om zich in een groter startveld staande te houden en een groter deel van het Veerse Meer te verkennen. Ook kunnen ze eens voelen hoe een grote boot aanvoelt. Want Eduard vaart met Bart mee op de F18, terwijl Christiaan en Wessel met Rob vd Broek op de 20-voeter stappen. Broers Rob en Tom doen mee met hun Hobie 16 en de anderen pakken de vertrouwde Dragoons: Jill/Lynn, Merel/Maartje en Rogier/Johan.
 
 Klik voor meer foto's
 
Lees verder

Héé! Een boei!!!!

 


Hobie Mac Drag

 


Het jeugdzeilen is vandaag, zondag 6 april weer begonnen!
 
Iedereen had er zin in, zowel de zeilers als de begeleiders. Het jeugdverslag van 2013 maakte al melding van weer een vernieuwing bij het jeugdzeilen. Er wordt in 2014 geprobeerd meer te doen voor de gevorderde jeugdzeilers. Afgelopen zondag zijn we daar mee begonnen en gaven we, naast de Hobie Dragoons, ook les aan twee Hobie 16's.
 
Omdat Dragoons onze core business zijn hebben we de twee Hobie 16’s een portofoon meegegeven, tijdelijk ter beschikking gesteld door Youth Cat Racing, en werd er vanuit de motorboot instructie aan Rob & Tom en Christiaan & Rogier gegeven. De communicatie met 
Lees verder
       >>