Uitslag Clubwedstrijd Veerse Meer

Uitslag Clubwedstrijd Veerse Meer

Inhalen lastig op het stratencircuit van Monaco? Ga dan eens tegen de jeugd zeilen op het Veerse meer, dan wordt inhalen pas lastig.Ja ja, onze oudjes deden het weer prima, en dan heb ik het over de leeftijd van de boten hoor en zeker niet over de leeftijd van de winnaars die er met de prijzen vandoor gingen!

Mark en Bjarne op de 1e plaats! Niet in te halen dus en dit was geen stratencircuit, dus ruimte zat op het Veerse meer. Toch waren ze niet in te halen hoewel Michiel tot de Max ging en zichzelf een tijdstraf gaf van een stuk meer dan 5 seconden door om te slaan in de 2e manche. Ook Rex en Jamie gingen om in de 2e manche, vind je het gek met 2 van die lichtgewichten op een Hobie 16 met op dat moment zo’n 19 kts wind. Ze hebben zeker 15 minuten om gelegen en hadden zomaar weer 2e kunnen worden en dan was het een 1, 2tje geworden voor uh, hoe gaan we deze teams noemen van Catclub Zeeland? Graag jullie reactie.

Hulde voor alle zeilers die met deze wind zo sportief waren om toch het water op te gaan. Nadien heerlijk gebbq’t met ouders, jeugd en anderen die aan kwamen waaien.