Start zeilseizoen 2020 Veerse Meer

Start zeilseizoen 2020 Veerse Meer

Vanaf 1 maart mag de mast weer op de boot, en je catamaran weer worden gebracht. Om het gras voor de club niet te beschadigen, de catamaran graag naast de bosrand van de trailer halen. Het drinkwater wordt medio maart weer aangesloten.

Mocht je al willen varen, houd er rekening mee dat het water nog koud is (ondanks de zachte winter momenteel zo’n 7 graden) en het water nog op winterpeil staat. Eind maart gaat het niveau naar het zomerpeil waarna de aanvullende markering voor de recreatievaart (1,50 m boeien) en snelvaargebieden wordt geplaatst.

Zondag 28 maart is er een klusdag. Op het programma: bosrand snoeien, kantine en berging schoonmaken enz. In april volgt nog een schilder/klusdag waarbij we de loungebanken, het jeugdgebouw, en binnenkant wc willen schilderen.