Einde zeilseizoen nadert

Einde zeilseizoen nadert

Het einde van het zeilseizoen nadert. We willen er u op wijzen dat u voor 1 november 2020 de mast van uw catamaran af moet halen, en de catamaran plus mast winter/stormvast verankerd zijn.

Staat de mast er na  2 november er nog op, dan word er € 75 euro kosten per mast in rekening gebracht voor het door CCZ verwijderen van de mast. De catamarans die geen winterstalling hebben moeten voor 1 november zijn opgehaald.

Enkele zaken willen wij nog extra onder de aandacht brengen:

  • Alles wat niet met  naam is gelabeld, moet worden meegenomen. Na 2 november wordt alles weggegooid, zoals oude gieken, zeilen, surfplanken, en ander materiaal. (Zeil)kleding ,handdoeken, gaan naar een goed doel.
  • Voor onze Belgische leden er zijn tot 20 oktober (3 weken) strengere covid-19 maatregelen van kracht. Volgens de ons nu bekende maatregelen kunt u nog steeds naar onze Veerse Meer locatie in de Provincie Zeeland afreizen

Met vriendelijke groet,

Veerse Meer commissie
Johan en Carina v Loenen