Start zeilseizoen Veerse Meer

Start zeilseizoen Veerse Meer

De lente lonkt! Vanaf 1 maart mag je catamaran weer worden gebracht, de mast omhoog en kan er gezeild worden. Om het gras voor de club niet te beschadigen, de catamaran graag naast de bosrand van de trailer afhalen. Let erop dat het gravelpad naar de slagboom er erg slecht bij ligt.

Mocht je al willen varen, houd er dan rekening mee dat het water nog erg koud is, momenteel zo’n 5 graden, en dat het Veerse Meer nog op winterpeil staat. Vanaf eind maart gaat het niveau naar zomerpeil. Dan wordt ook de aanvullende markering. Het (drink)water wordt halverwege maart weer aangesloten voor de kantine en de toiletten.

Verder blijven de coronamaatregelen van kracht. Dus houd 1,5 meter afstand van elkaar en vermijd drukte. Wegens de maatregelen is er geen klusdag, maar er is nog genoeg te doen waaronder bosrand snoeien, kantine en berging schoonmaken, vlaggenmasten weer monteren etc.

Geniet van de vrijheid op het water!