Inschrijven Prestatietocht + BBQ

Inschrijven Prestatietocht + BBQ

Zaterdag 31 juli organiseren Johan en Carina de Prestatietocht op het Veerse Meer met aansluitend barbecue, na groot success in 2019!

Deze tocht zal je via de Spieringplaat, Bastiaan de Lange plaat, Arneplaat, Aardbeieneiland, Haringvreter, Soelekerkeplaat, Mosselplaat en Schutteplaat naar het vlot bij de Schotsman/Veerse Dam brengen, waar deze gerond wordt voor de terugweg via (als de wind gunstig is) de andere kant van deze genoemde eilanden richting boei 50 of boei 40 die vlak voor Geersdijk ligt, en dan weer terug naar de club.

De route kan eventueel worden aangepast aan de windkracht en -richting. Starten doen we gezamenlijk tussen 12:00 en 12:15 voor de club. Voor iedere diehard die deze prestatietocht volbrengt hebben wij een kleine prijs die we voor de aansluitende barbecue verloten.

Voor de barbecue graag zelf je vlees, vis drankje etc. meenemen. Wij zorgen voor houtskool, sausjes en een gezellige sfeer.

Graag opgeven via het inschrijfformulier zodat wij weten hoeveel prijzen we moeten inkopen.

Mvg Johan & Carina