Start zeilseizoen Veerse Meer

Start zeilseizoen Veerse Meer

De winter loopt ten einde. Vanaf 1 maart mag je catamaran weer worden gebracht, de mast omhoog en kan er gezeild worden. Om het gras voor de club niet te beschadigen, de catamaran graag naast de bosrand van de trailer afhalen.

Mocht je al willen varen, houd er dan rekening mee dat het water nog erg koud is, momenteel zo’n 7 graden, en dat het Veerse Meer nog op winterpeil staat. Vanaf de derde week van maart gaat het niveau weer naar zomerpeil. Dan wordt ook de aanvullende markering. Het (drink)water wordt halverwege maart weer aangesloten voor de kantine en de toiletten.

Er komen in het voorjaar 3 klusdagen (data komen in de kalender). Er is genoeg te doen waaronder bosrand snoeien, kantine en berging schoonmaken, vlaggenmasten weer monteren, molshopen pletten, beplating van de jeugdberging vervangen enz.

Geniet van de vrijheid op het water!