Prestatietocht Veerse Meer 2022

Prestatietocht Veerse Meer 2022

Vandaag was de prestatietocht op het Veerse Meer. Geen wedstrijd maar een tocht rond alle eilanden richting de dam. Tenminste dat was het plan. De wind laat het afweten en de tocht werd flink ingekort.

Een prestatie was het om met meestal 2 (?) tot, enkele momenten, maximaal 11 knopen wind te zeilen! Toch heeft iedereen de tocht der tochten volbracht zonder op de tocht te staan want van tocht kon je niet spreken, eerder van een zucht, zeker na afloop van de tocht was iedereen opgezucht, pfff, de tocht zit erop!!

Tja en eenmaal aan wal kwam de wind en een aantal “nieuwelingen” zoals Gertjan en Rob gingen nog even het krappe sop op. En daarna… werd het nog leuker!

Met dank aan Carina en Johan voor de organisatie, en Guus voor de foto’s!