Wedstrijd Veerse Meer 14 augustus

Wedstrijd Veerse Meer 14 augustus

Vandaag een super gezellige en vooral zenuwslopende wedstrijd georganiseerd. Bjarne en Jente hebben het voor elkaar geschopt om de wedstrijd te winnen. Daarbij waren van de negen boten aan het begin, een aantal boten die niet alle manches hebben uitgevaren, dus uiteindelijk ging het in de laatste manche nog om vijf topzeilers die fanatiek doorzeilden op zoek naar de overwinning.

Het was de eerste keer dat ik een clubwedstrijd organiseerde. Omdat het de eerste keer was maakte ik ook wel fouten in de uitvoering en duidelijke communicatie naar de zeilers. Gelukkig was dat allemaal op te lossen met dank aan de zeilers en hun bereidheid om mee te werken en mee te denken in oplossingen.

Mijn plan was om in mijn eentje de wedstrijd te organiseren en uit te voeren, maar ik kwam er al wel snel achter dat het iets wat ambitieus was om dat alleen te doen, aangezien ik de startprocedure en het jureren niet volledig alleen kon regelen vanaf de kant. Gelukkig waren Theo en Rob bereid daarmee te helpen, bedankt daarvoor.

In de toekomst zou ik er zeker voor zorgen dat ik met minstens twee mensen aanwezig ben voor de organisatie zodat alles soepeler kan verlopen.

– Mark Hendrix