Start zeilseizoen Veerse Meer

Start zeilseizoen Veerse Meer

De winter loopt ten einde en vanaf 1 maart mag je catamaran weer worden gebracht, de mast omhoog en kan er gezeild worden. Om het gras voor de club niet te beschadigen, de catamaran graag naast de bosrand van de trailer afhalen.

Mocht je al willen varen, houd er dan rekening mee dat het water nog erg koud is, momenteel zo’n 8 graden, en dat het Veerse Meer nog op winterpeil staat. Vanaf de derde week van maart gaat het niveau weer naar zomerpeil. Dan wordt ook de aanvullende markering. Het (drink)water wordt halverwege maart weer aangesloten voor de kantine en de toiletten.

Er is op 1 april een klusdag (zie kalender). Er is genoeg te doen waaronder bosrand snoeien, kantine en berging schoonmaken, vlaggenmasten weer monteren, molshopen pletten enz.

M.v.g. de Veerse Meer Commissie, Catclub Zeeland