Jean-Pierre wint de Duvel race met zijn Rating-monster

Jean-Pierre wint de Duvel race met zijn Rating-monster

Liefst zeven boten van divers pluimage met ditto bemanning kwamen vandaag naar Veerse Meer voor de Duvel race: Arthur met zoon Kyan – die zijn eerste wedstrijd zeilde – met een Dragoon, Jean-Pierre voor het eerst met zijn Nacra 500 en Arnold/Piet met de FX One. Om de race te garanderen is daags vooraf zelfs een gelegenheidsduo gevormd: Klaus en Theo. Tenslotte Jan solo op een FX One, Evert en Jamie op een Hobie 16 en Gertjan op een A-cat.

Onder leiding van Mark Hendrix werden 4 manches rond Bastiaan-de-Lange gevaren waarbij Jean-Pierre met zijn Rating-monster duidelijk aan het langste eind trok. De uitslag is na de prijsuitreiking nog gecorrigeerd. Hieronder de officiële resultaten.