Zon, zee, wind en mossels!

Zon, zee, wind en mossels!

Dit waren de ingrediënten voor een geweldige Mosselrace. De regen was al vroeg uit Zeeland vertrokken, de zon kwam tevoorschijn en de wind trok aan. Andreas en Pieter, de wedstrijdcommissie van de dag, hadden een mooie upwind-downwind baan uitgelegd. En met de stroming erbij een mooie uitdaging. Guus had al genoeg wind gehad tijdens zijn prachtige zeiltocht in de afgelopen weken en zocht, samen met Luc, de vaste wal op. Drie boten namen het tegen elkaar op. Piet en Mark op de Nacra F18, Jan en Klaus op de Eagle 20 en Katharina en Arno op de Hobie16. De zon en wind kregen het ook naar hun zin en deden gezellig mee met een strakblauwe lucht en  5 à 6 Beaufort. Drie manches gevaren. Wat kan catamaran zeilen toch mooi zijn! Katharina en Arno namen uiteindelijk de Mosselrace Cup mee naar huis. Gefeliciteerd!

De boten werden opgeruimd en einde van de middag stroomde het terras vol voor de borrel. De cocktails waren te lekker. Broodjes knakworst voor de kinderen en een overheerlijk mosseldiner voor de volwassenen met een Dame Blanche als dessert. Helaas nog een kleine schermutseling wie de pan met Belgische chocoladesaus mocht leeg maken 🙂 Life is good at CCZ!